sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Pacientii HOME VET


BLACKY




Blacky este un motanel ce abia a implinit un an. Este foarte nazdravan si dupa cum se observa in poze, nu e suficient ca intra in sufletul proprietarilor, ci le intra inclusiv in valiza. La 7 luni, a fugit de acasa si s-a intors cu un abces pe picior. HOME VET a rezolvat abcesul si l-a si castrat. Acum este la fel de jucaus si nelipsit de la masa cu proprietarii, sau uneori din patul lor.


SISI






El este SISI, un corn snake de 3 ani si jumatate, care are o poveste destul de interesanta. Acum 3 ani a fost primita cadou, cu mentiunea ca este femela. Proprietarul a iubit-o foarte mult, oferindu-i libertate absoluta in 120 metri patrati. Nu dupa mult timp, la nivelul cozii a facut un hematom (datorat unei lovituri), care a fost operat. Dupa operatie, i s-au desfacut firele si prin bresa ce a ramas ii iesea "o bucata de carne". In acel moment a fost contactat HOME VET. Am constat in primul rand ca acest corn snake este de fapt mascul iar "bucata de carne" era de fapt penisul, care era tarat de aproximativ o saptamana prin acasa. SISI a fost operat si rehidratat, in acest moment traieste linistit intr-un terariu destul de spatios, el avand lungimea de 2 metri.


PUFI




PUFI este cea mai curioasa pisicuta. Cerceteaza absolut toate lucrurile noi cu care intra in contact si intotdeauna se fereste de altercatii. Are locul ei de dorimit, pe scanun, sub masa, dar il paraseste cu prima ocazie cand aude zgomote in preajma castronului de mancare. Pentru mancare si dragoste renunta la orice. Toarce doar cand te uiti la ea. HOME VET a sterilizat, vaccinat si deparazitat aceasta pisicuta.

KITTIE







Ea este KITTIE, o pisicuta cu o personalitate puternica, a carei poveste a inceput acum 14 ani. A fost gasita la mare de catre o fetita si de atunci ele sunt tot impreuna. Acum fetita este o doamna, iar pisicuta este o batranica iubitoare si jucausa care nu mai are dintisori, dar care are niste gherute puternice.


ROZI




Ea este ROZI, pisicuta care oricat de foame i-ar fi, prefera sa treaca prima data pe la proprietar sa ii ofere putina iubire. Abia dupa ce da si isi primeste portia de iubire merge incet, tacticos sa manance. Nu a avut puiuti niciodata. Zilele acestea a fost sterilizata de catre HOME VET.


KAWA





El este KAWA, un Brac German de 4 ani. Cred ca este catelul cel mai iubitor si cel mai dependent de atentie pe care l-am intalnit vreodata. A fost gasit pe strada cand avea 1 an jumatate, slab si trist. HOME VET, impreuna cu proprietarii l-au "pus pe picioare". Acum locuieste intr-o curte mare si face foarte multa galagie, dar are o mare recunostinta fata de proprietari.

PITI



PITI este o pisicuta europeana, ce anul trecut a fost pentru prima data mamica, nestiind ce inseamna acest lucru si prin urmare neavand grija de cei 4 puiuti ai ei. La sfaturile HOME VET, proprietarii au hranit puiutii cu biberonul si au invatat pisicuta sa aiba grija de ei - o adevarata provocare. 3 din cei 4 pui au trait, unul fiind in stare foarte critica in momentul in care a fost gasit (aproape inghetat, pe alee) - toti cei 4 puiuti fiind gasiti in locuri diferite. La a doua sarcina, tot nu a stiut sa aiba grija de puiti, dar de data asta s-a ascuns in lada unui pat pentru a naste. Proprietarii au luat decizia de a steriliza pisicuta. Acum Piti este foarte bine, grasuta si iubitoare. Nu mananca absolut nimic din mana, de la nimeni si este obsedata de "punctul rosu" (laser).

MISHU




El este MISHU, un motanel foarte nazdravan, ce locuieste pe strada, dar vine sa manance la niste oameni iubitori, care l-au si vaccinat si deparazitat, atat intern cat si extern. Intr-o dimineata, Mishu vine, ca de obicei la mancare, dar de aceasta data era foarte abatut, avand sange pe blanita. Proprietarii au sunat la HOME VET. Mishu, fiind in perioada de calduri a avut o cearta cu alt motanel, rezultatul fiind o bucata de piele sfasiata pe o portiune de 3 cm, plus alte zgarieturi. A trebuit anesteziat, pentru a fi suturata rana, si cu aceeasi ocazie l-am si castrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu