miercuri, 13 noiembrie 2013

Uneori trebuie sa privim viata dintr-o alta perspectiva.





Oamenii, in mod natural, sunt pasionati de animale, in special de cele iubitoare si dragute. Precizam ca oamenii sunt diferiti, si la fel sunt si alegerile lor legate de animale. Unii prefera cateii, altii pisicile, iar altii prefera serpii, iguanele sau porcusorii de guineea, toate aceste animalute aducandu-le placere si bucurie, reducandu-le astfel nivelul de stres. Cea mai importanta caracteristica este capacitatea proprietarului de a se descurca si de a avea grija de animal, iar siguranta acestui lucru este oferita de echipa HOME VET.

HOME VET este o echipa formata din medici veterinari, cu experienta in clinica medical-veterinara. avand si o colaborare cu specialisti din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Cluj-Napoca.

Intr-o societate din ce in ce mai stresata si mai grabita, TIMPUL devine foarte pretios. HOME VET economiseste acest timp pt dumneavoastra. Un medic al echipei HOME VET se deplaseaza la dumneavoastra acasa asigurand consultatia si tratamentul animalutului, cu mai putin stres pentru acesta. Iar pt investigatii suplimentare sau operatii chirurgicale, animalutul este transportat la cabinet.

Pentru a te convinge, nu ezita sa ne contactezi.

Cu drag,
HOME VET

"Greu gasesti un caine fara pureci si un om destept fara dusmani!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu